..........................................................................

Življenje ni potica.

nedelja, 19. oktober 2008

NE KOLESARSKE ZABAVE POLN KONEC TEDNA

V petek ob 11.00 sem končno dočakal glavno vožnjo in postal ŠOFER:)
V soboto pa smo se cerkniški skavti odpravili v Logatec na nočni orientacijski pohod po Logaških gozdovih, pod imenom Jakec. V ekipi nas bi moralo biti pet, ampak sta dva člana uradno "zbolela" in na štartu smo bili le še trije: Urban, Matevž in jaz. Najprej smo morali pokazati (ne)znanje na teoretičnem delu, ampak sreča ni bila na naši strani in komisija nam je zaplenila plonkce-se zgodi:) Štart pohoda pa smo imeli ob 20.36. Tako smo morali v 9 urah s kompasom in vrisanimi točkami na zemljevidu premagati začrtano razdaljo. Letos smo bili še posebno uspešni, saj sta nam skriti ostali le dve točki, poleg tega pa smo krajši del poti celo pretekli! Tako smo po devetih urah hoje ob izmučeni prispeli nazaj v Logatec in zaspali za slabo uro, do bujenja z ragljo!!!
Nek se vidi razkoš:)
Mulc se dela da znaUrban že proti jutruA bomo lahko šli naprej, al ne bomo šli?Ne bomo šli!Skurjeni trojčekPa tudi to še ni vse...prišel sem domov, pojedel kosilo, zaspal za eno uro....potem pa na vlak in v Ljubljano, kjer smo imeli polet z balonom, ki ga je organiziral sošolkin oče, mi pa mu bomo v zameno podarili kakšno dobro fotko!

6 komentarjev:

Nicoletti pravi ...

Bajčk postal ŠOFER :) supr!

Hmm, na tega Jakca sem tut jst imel namen it z mojim tamalim skavtom ta vikend =) sam je mel fotr obletnco pa potem nisva šla. Kaku je svet mejhn, bi se kar sred lugatca srečal =)
Nč,fajn se mej. Se slišmo.

Blaž pravi ...

Ola!

Kje najdeš čas za toliko stvari XC, fax, foto, 4X in še skavti. Imam mlajšega brata, ki tudi sam hodi skavtom in vidim, da majo polno aktivnosti, ki dosti časa zavzamejo. Sam imam samo fax in trening pa s emi zdi, da je dan prekratek. Zaupaj nam svojo skrivnost multipraktika.

Blaž Žnidaršič pravi ...

hehe...če je to tko si jst ne zaslužm naziva skavt:) jst sm bol občasni skavt-predvsem v jesenskem času, ko nisem kolesarsko toliko aktiven:) Poleti sem pa skavt samo po duši:D sicer pa ugotavljam, da imam vsak dan več stvari in upam, da bom še naprej našel čas za vse:)

klemen: mi hodmo na tega jakca že od 2004 pa vsakič rečemo, da je zadnjič:) se vidmo pa drugo leto:)

Unknown pravi ...

Blažek, čestitam!!
Črni Vrh vabi...

LP

Unknown pravi ...

Ja, Blaž, tokrat ste bli res dost boljši od nas, tko da bravo. In btw - a vi sploh veste rezultate, kateri ste bli? K jst nimam pojma za nas... sam verjetno med bolj zadnjimi :) Sm se pa včerej menila z bivšim sošolcem, ki je bil odgovoren za progo, in je reku, da so eni taborniki končal Jakca na kvadrat v 6 urah, s tem da so našli vse točke. Sam kaaaj :) No ja, pingvini smo pač vse skupej vzeli bolj na izi :) Ampak smo se meli vseeno prou fajn. Drugo leto pa itak spet, a ne :)

Blaž Žnidaršič pravi ...

hehe:) lih pred eno urco sm dubu sms od urbana, da smo bli 9. in vi 13...če se ne motm:) s tem da smo vas v točkah pokosil:D važno je sodelovati ne zmagati:) Naslednje leto pa spet itak!